Ocak 08, 2009, 02:15:47 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Duyurular / Anketler / Ynt: Hayatta en çok istediÄŸin ÅŸey ne ?? : AÄŸustos 29, 2008, 02:42:42 ÖS
hayatta encok istediğim şey KATE HUDSON la birlikte son model spor arabamla şirketler zincirimin ana binasına gitmek.... Karizmatik
2  Duyurular / Tanışma / Ynt: s*e*l*a*m : AÄŸustos 27, 2008, 04:47:11 ÖS
avartar kim yada kimi andırıyor bilmiyorum ama nette gezerken denk geldi. benimde hosuma gitti  aldım...
3  Duyurular / Tanışma / Ynt: s*e*l*a*m : AÄŸustos 25, 2008, 03:10:03 ÖS
her filim kötü başlar ama sonu güzel biter... ama galiba fener gecen aksam senaryoya pek calısmadı ve bence yonetmen basrol oyuncu olması gereken semihi süflör yaptı... ve tüm fenerlileri delirtti
4  Duyurular / Tanışma / Ynt: s*e*l*a*m : AÄŸustos 25, 2008, 03:03:35 ÖS
sana sözüm yok zaten son dklerde cevrdiniz macı rahatsınız.. ama  az kaldı sizde güm oluyodunuz Sırıtan  ama önemli olan kazanmak deil önemli olan yarısmak  (su önemli olan yarısmaktı sözüen bitiyorum her duruma uyuyor Masum  )
5  Duyurular / Tanışma / s*e*l*a*m : AÄŸustos 25, 2008, 02:52:28 ÖS
slm cemaat.. herkes bi selam vermiş bende bi selam vereyim dedim... ya bu arada ne olcak bu fenerin hali ya... delürtüyo beni bu aragones.. Dil çıkaran
6  Duyurular / Tartışma-Kavga / Ynt: insanlar büyüdükçe, hayalleri küçülür mü? : AÄŸustos 24, 2008, 05:46:42 ÖS
hayallerinin sadece hayal olarak kalacagını anlarsın.. küçükken kafalarda aşılamayacak hiç bir engel yoktur, daglar delinir çöller aşılır ama bunlar cocuklukgun verdiği bi cesarettir.. oysa büyüyünce toz pembeler ucar ve yerine soğuk, koyu mavi gelir.. hayaller büyüyünce küçülmez aksine kucukken fazla buyuk olurlar... Kahkaha
7  Karacabey / Karacabey Lisesi / Ynt: lise nerdesin? : AÄŸustos 18, 2008, 04:03:48 ÖS
hocam okuldada okumayı beceremiodunuz burda da beceremionuz.. kezban deil kezman Kızgın eger bu kezban90 yazısı espiriyseydi itiraf etmeliyim ki çok iğrençti.. bence siz espiri falan yapmayın sitenin saglığı için
8  EğŸlence / Fıkralar, Komik ve İlginç Yazılar / Ynt: ilginç bir intihar : AÄŸustos 18, 2008, 01:52:54 ÖS
bukadar büyük düşün bukadar büyük oyna hiç bişey olmasın git bi vucut ısısından öl.. ben onun yerinde olsaydım iki kere ölürdüm; ilki vucut ısımın düşmesinden, ikinciside bukadar karizmatik ölümleri beceremeyip basit bi ısı kaybından rahmetli olmamdan olurdu..
9  Karacabey / Karacabey Lisesi / Ynt: lise nerdesin? : AÄŸustos 18, 2008, 01:10:42 ÖS
ismail hocam hangi siteye baksam hep siz cıkıyorsunuz karşıma....  nette çok gezer gördim sizi..   Ney
10  Duyurular / Anketler / Ynt: Yarın Ölecek Olsanız AÅŸkınıza Son Sözünüz Ne Olurdu?_ : AÄŸustos 18, 2008, 01:01:55 ÖS
ilk önce arkamdan aÄŸlamaması için ondan söz alırdım ve hiç konuÅŸmaz sadece gözlerine bakar son nefesimde de '' SENİ SEVİYORUM''  derdim..
11  Duyurular / Tartışma-Kavga / Ynt: Terörist Sorunu için çözümlerinizi yazınız ? : Eylül 22, 2007, 10:17:28 ÖS
bence sistem baştan yanlıştı..askerleri dagları içine terörist aramaya gönderiyolar tabi teröristlerde boşdurmuyo mayını patlayıcıyı döşüyo..aslında havadan teröristlerin kampları magaraları tespit edilip sonrda bombalanmalı.bu tespit çok zor bişey olmasa gerek..elimizde muhteşem termal araçlar var..hiç biride işe yaramıyomu sanki..diyorum ya bu sitem yalnış.bu yaya arama emrini verenlerin çoluğu çocuğu o operasyonda olmadığından anlamazlar..çünkü evlat acısı bilmezler.yada tutup çürük raporu uydururlar..eger bu sistem böyle giderse ne bu terör biter nede haince pusularda şehit olanlar....
12  Hobiler / Araba Sevdası / Ynt: Bu Araca Dİkkat! : Eylül 22, 2007, 10:06:57 ÖS
REKLAM ARABASI BUNLAR..FİYATININ İKİ KATI TESİSAT...AMA YİNEDE GÜSEL Karizmatik
13  Hobiler / Araba Sevdası / Ynt: gzl modifiye edilmiÅŸ ama ÅŸahin : Eylül 22, 2007, 10:01:50 ÖS
DEHŞET OLMUŞ...İSTERSEN ARABA MURAT 131 OLSUN..MODİFİYE ONU BİLE BMW GİBİ GÖSTERİR Sustum
14  Hobiler / Hayvan Bakımı / Ynt: satılık kanaryalar : Eylül 22, 2007, 09:58:33 ÖS
OZAMAN BEN SİZE CENNET PAPAGANINI TAVSİYE EDERİM..SABAH ASLA ÖTMEZ..11DEN SONRA BAŞLAR GÜNEŞ BATINCA SESİ KESİLİR..AMA CENNETLERDEKİ SES ÇOK DEHŞET BİŞEY YAWW....
15  Kağıthane / ArÅŸiv / Ynt: PusaT [ dizi müzüüü] süpper rap & türkü : Eylül 22, 2007, 09:47:57 ÖS
ELİNE SAĞLIK.. Göz kırpan
Sayfa: [1] 2

KaracabeyTR Gencligin Adresi